Particulieren

Klinkerduijn heeft een passie voor authentieke materialen. Ons doel is om authentieke materialen te bewerken en weer waardevol terug op de markt aan te bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel oud- als nieuwe bestratingsmaterialen. 

Bent u opzoek naar oude klinkers, nieuwe klinkers, zwart of grijze betonklinkers, gebruikte betonklinkers, gebakken duimers, zeeuwse moppen, ijsselsteentjes, natuursteen, grind, split etc.? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Al onze materialen zijn vrijblijvend te bekijken op ons grootschalig opslagterrein. Onze openingstijden zijn zeer ruim, echter wel op afspraak. U ontvangt dan een passend advies van ons. Wij leveren al onze materialen, indien gewenst, bij u thuis op pallets, in kisten of losgestort.

Onze passie, perfectie en het plezier in onze materialen maakt dat niet de laatste euro het verschil maakt. Maar juist de klanttevredenheid!

Bent u opzoek naar een specifieke klinkers, metselstenen of een ander steensoort? Bekijk hier ons assortiment op de website of maak een afspraak om onze materialen te bekijken.